ръководство

Предимствата на ERP софтуера за производителите на мебели?

Големите фирми за производство на мебели управляват много като брой сложни процеси, при които винаги трябва да се имат предвид трендовете в търсенето, както и непрекъснато променящите се модни тенденции.
Да се опиташ да отговориш на индивидуалните нужди на клиентите, както и да останеш една крачка пред конкуренцията, е почти невъзможна задача без съвременна ERP програма.
Независимо дали Вашият бизнес се фокусира върху домашни, офис или мебели по поръчка, внедряването на софтуер може да ви помогне да управлявате както разходите на бизнеса, така и очакванията на вашите клиенти.

Фирмите за производство на мебели са изправени пред редица реални проблеми:
• Приемане и администриране на клиентски поръчки;
• Планирането и изпълнението на работните поръчки е сложен процес, който се прави на ръка;
• Клиентските поръчки трябва да се проследяват през производствения процес;
• Значителен брой служители, участващи в производствения процес, където е необходимо да се знае кой служител, коя производствена операция е извършил.

Като изхождаме от тези позиции, подготвихме безплатно ръководство, където можете да научите повече за предимствата, които може да ви предложи ERP системата PANTHEON MF. Екипът на Datalab изгради модули, които намират приложение в производствени фирми, като повишават ефективността в ежедневните операции и администрацията.

Искате подробна презентация за Вашата компания, как да оптимизирате производствените процеси?

Обадете ни се на +359 2 960 977 или ни пишете за да резервирате час на office@kontrax.bg