За нас

Ние от Datalab, сме се посветили на разработката на ERP бизнес информационна система, консултация и обучение. Нашите експерти идват от различни области и имат богат опит и познания в решаването на проблеми и въпроси свързани с използването на съвременни бизнес информационни системи.

Знаем, че можете да управлявате успяваща компания само когато имате надеждна ERP система от висок клас. За последните 20 години, разработваме водещ бизнес софтуер за малки, средни и големи компании. Гарантираме на нашите клиенти, че ще имат на свое разположение най-новите технологии, които ще им помогнат в ръководството на техните компании. Нашата философия вдъхнови лозунга Превърнете данните в печалба!

Тук в Datalab, създадохме модерен модел на партньорство, в който заедно с нашите партньори управляваме продажби, обучения и поддръжка на софтуера. Ние сме една от най-големите групи за IT решения в региона.

 

Нашият софтуер може да се актуализира, а структурата на данните може лесно да бъде достъпена от нашите потребители и фирми разработчици на софтуер (в съответствие с нашите специални условия за ползване).

Контакти

Телефон: +359 2 423 88 33
E-mail: info@datalab.bg

 

Адрес

ул. Тинтява 13, 1113 София, България

Datalab Партньори

Microsoft Certified Partner
IBM Business Partner
Oracle Partner