Дигиталната трансформация се оказа успешна, тъй като административните и търговските отговорности са намалени, оставяйки повече място за други творчески задължения.

Белград | Balkans Security Services

Виж повече

Според мен бизнес системите трябва да предоставят качествена информация за всички процеси в компанията. Наличната и навременна информация в динамичните компании е от съществено значение за задоволяване на очакванията на клиентите, служителите и ръководството.

Ристе Ристески

Управител | Производствена компания LION

Виж повече

Екипът на Datalab реализира материални, финансови и POS операции за нас. Използвайки бизнес решението Pantheon, получихме по-лесна проследимост на документите, на инвентара, проследяваме всички условия и получаваме подробни отчети според нашите нужди. С Pantheon получихме ясна картина на дейността, както и ясни данни, които ни насочват към по-успешно развитие и бизнес.

Иван Мирковски

Управител | Smart Living

Виж повече

От страна на моята счетоводна кантора нещата са много по-добре организирани. Клиентите ми вече не ми носят документи веднъж месечно, а ги виждам веднага, докато ги създават. Счетоводното ми бюро вече не е затрупано с хартия. Ние виждаме всички оригинални документи дигитализирани, без да е необходимо да харчим от нашето офис пространство!

Павлина С. Тодорова

Управител | Счетоводна къща

Виж повече

X