PANTHEON Enterprise

Отличен софтуер, адаптиращ се към вашите бизнес нужди

PANTHEON Enterprise е ERP бизнес информационна система, предназначена за бързо развиващи се компании, търсещи стабилност, разширени функционалности и системна адаптивност. Широката гама от функции прави системата полезна за всеки във фирмата, от управлението до търговските и счетоводни отдели. Освен това можете да се възползвате от функциите за бизнес анализ (контролни табла, аналитичност, отчети, планиране).

Съответствие с нормативни изисквания

PANTHEON се адаптира или актуализира регулярно, за да отговаря на всички законови промени (работна заплата, подоходен данък, ДДС). Актуализации на програмата се изготвят всеки път, когато закона и нормативните изисквания се променят. Програмата се актуализира през Интернет – бързо и лесно.

Преглед на ефективността от вашият екран

Високите версии на PANTHEON включват мощни, вградени инструменти за бизнес анализ, които позволяват преглед на операциите на всички нива на фирмата. Мениджърите и ръководителите на фирмата винаги разполагат с бърз преглед върху операциите на фирмата, а ключовата информация вече е достъпна на едно място.

Глобален бизнес

Програма PANTHEON е локализирана съгласно законовите и нормативни актове, и езиците на редица страни, което позволява на потребителите да постигнат пълно съответствие със законовите изисквания, когато правят бизнес в тези страни. За нуждите на потребителите в чужбина, интерфейсът е преведен на различни езици.

Първоначално приложихме управлението на склад, което позволи перфектна проследимост на материалите, преглед на наличността и разпределяне на материалите. Управляваме всички процеси: изчисления, котировки, поръчки, разпечатки на работна документация, складово управление, фактуриране и финансово-счетоводни операции, и персонал.

Niro Steel d.o.o.

Тествайте демо версията и вземете безплатна консултация

Попълнете формуляра, говорете с нашият консултант и започнете работа с демо версията, която по-късно можете да актуализирате.

PANTHEON Enterprise Лицензи и функционалности

Покупка на PANTHEON

В случай, че решите да закупите програмата, тя ще бъде инсталирана на вашият компютър/сървър и ще трябва регулярно да актуализирате софтуера до нови версии (за да сте в крак със законовите промени и новите функционалности) и да подсигурите архив на вашите данни. След заплащане на покупната цена, програмата ще стане ваша собственост. Ще ви бъде начислявана годишна еднократна сума за актуализации на програмата.

Свържете с нас на +359 2 960 977

Обадете се на нашите консултанти и заедно ще изберете подходящо решение за оптимизиране на бизнес процесите във вашата фирма!